Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Kaya Batmanlıları maça davet etti

11 Kasım 2016, 18:34 - Okunma: 1355

2016-2017 sezonunun ilk maçını Pazar günü Atatürk Kapalı spor salonunda saat 12.00’da Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübü ile oynayacak olan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu maça tüm basket severleri davet etti.

Yeni Sezon Çalışmalarını geçtiğimiz hafta tamamlayarak hafta boyunca Muş Sevgi Engelliler maçına hazırlanan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında hedef lige galibiyetle başlamak. Hazırlıklarla ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, “2016-2017 sezonunda hedefimiz play off maçlarına katılmak ve bir üst lige çıkmak.
Pazar günü Atatürk Kapalı spor salonunda saat 12.00’da Muş Sevgi Engelliler maçı ile yeni sezonun ilk maçını oynayacağız. Kendi evimizde oynayacağımız bu zorlu maça tüm Batmanlı basket severleri aileleriyle birlikte davet ediyorum. Bir ay önce yeni sezon hazırlıklarına Antrenör hocamız Abdullah Bayram gözetiminde başladık. Bu hazırlık süresi içinde hocamız takımın kondisyon, teknik ve taktik yönünden en iyi şekilde hazırlanması için büyük çaba harcadı. Sporcu arkadaşlarım hocamızın direktifleri ile hazırlandıkları yeni sezonda ilk maçımızı kazanıp lige galibiyetle başlayarak sezon sonunda da play off maçlarına takımı taşıyacaklarına inanıyorum. Tabi bu mücadelemizde yıllardır bize her sezon gerek maddi gerekse manevi destek olan Batman Tüpraş Müdürlüğüne de çok teşekkür ediyorum. Kıt imkanlarla ayakta tutmaya çalıştığımız takımımıza diğer resmi kurumlardan da maddi ve manevi destek görme arzusunda olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. Bizim sesimiz olan Batman basını ve basın mensuplarına da bize verdikleri basın desteğinden dolayı teşekkür ediyorum ve Pazar günü oynayacağımız maçımıza basın mensubu arkadaşları da davet ediyorum” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=