Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol, son dakikalarda yıkıldı 3-2

16 Ekim 2016, 18:28 - Okunma: 1487

Oynadığı 3 deplasman maçından ikisinden galibiyet ve birinden beraberlikle ayrılan ve hiç yenilmeyen Petrolspor, İzmir deplasmanında son dakikalarına iki farklı üstünlükle girdiği karşılaşmadan yenik ayrıldı.

Kırmızı-Beyazlılar 3 puan hesapları yaptığı karşılaşmada tam bir şok yaşadı. Petrolspor, son 6 dakikada yediği 3 golle sahadan boynu bükük ayrıldı. Maçın ilk yarısında son dakikada gelişen Petrolspor atağında Onur Şirin takımını öne geçirdi ve ilk yarı 1-0 Petrolsporun üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan takım yine konuk ekip Batman Petrolspor oldu. 56. Dakikada kazanılan penaltıyı Mustafa Aydoğdu gole çevirdi ve farkı ikiye çıkardı: 0-2. 72. Dakikada ilk yarıdan sarı kartı olan Halil Aşut, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan itibaren eksik kalan rakibine üstünlük sağlayan evsahibi Tire 1922, 84. Dakikada farkı bire indirdi. Bu dakikada Gökhan takımına golü kazandırdı. Konuk ekip Petrolspor daha bu golün şokunu atlatamadan ikinci golü da kalesinde gördü. Günün başarılı ismi Gökhan Erdöl, takımının ve kendisinin ikinci golünü attı: 2-2. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90+2’de bu kez Melih sahneye çıktı ve takımını öne geçirdi: 3-2

Hakemler: Mustafa Murat Oğuz ***, Onur İçyer ***, Şeyhmus Baysal ***
Tire 1922: Ömer **, Akın ***, Hakan **, Emre **, Fatih *** (Dk. 69 Cemal **), Çağlar *** (Dk. 46 Melih ***), Hakan ** (Dk. 46 Orhan **), Güner **, Mümin **, Gökhan ***, Doğan **
Petrolspor: Gökhan *, Taner *, Erman * (Dk. 38 Ensar *), Onur **, Halil **, Ramazan **, Sezgin **, Enes **, Burak **, Mustafa ** (Dk. 77 Veli *), Serhat ** (Dk. 88 Gökhan *)
Goller: Dk. 45 Onur, Dk. 56 Mustafa (Petrolspor), Dk. 84 ve 87 Gökhan Erdöl, Dk. 90+2 Melih (Tire 19229)
Kırmızı kart: Dk. 72 Halil (Petrolspor)
Sarı kartlar: Seçkin, Talip (Tire 1922), Mustafa, Sezgin (Petrolspor)


 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=