Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Başbakan, Petrolsporlu Rojda’yı kabul etti

20 Mayıs 2015, 23:32 - Okunma: 1363

Petrolspor’un başarılı atletlerinden Rojda Özdemir 19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu’nu ziyaret etti.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın hazır bulunduğu ziyaret görülmeye değerdi. TP Batman ve Petrolspor Kulübünün yaptığı başarılı çalışmaları Başbakan Ahmet Davutoğlu ve spor Bakanına anlatan başarılı sporcu Rojda kendisi gibi Batman’ın kenar semtlerinde yüzlerce sporcu olduğunu belirterek, sosyal projeler kapsamında TP ve Petrolspor Kulübünün gençlere sunduğu imkanlar çerçevesinde başarıya ulaştıklarını söyledi. Petrolspor’u merak eden spor bakanı Akif Kılıç, Batman’ a yapacağı ilk ziyarette Petrolspor Kulübünü ve tesislerini ziyaret edecek. TP Genel Müdürü Besim Şişman, son yıllarda Petrolspor kulübünden Türkiye ve dünya çapında başarılı sporcuların çıkması kendilerini olduğu kadar tüm ülkede büyük takdirler karşılandı. Şişman, “Sosyal projeler sorumluluğu kapsamında yarının teminatı olan Batmanlı sporcu kardeşlerimize desteğimiz devam edecektir. Mesai saati dışında büyük fedakarlık örneği gösteren Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, emeği geçen yönetim  kurulu ve antrenör arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sporcularımızın Başbakanımız ve bakanlarımız tarafından kabul edilmesi gurur vericidir” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=