Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


BESYO kurslarında büyük başarı

07 Eylül 2016, 19:04 - Okunma: 1602

Batman'ın Kozluk İlçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan BESYO hazırlık kursuna hazırlanan 16 öğrenciden 10'u üniversiteye yerleştirildi.

 Kozluk ilçesinde açılan Beden Eğitimi ve Spor Liselerine Hazırlık kurslarına devam eden 16 öğrenciden 4'ü Konya Selçuk üniversitesi, 3'ü Bartın Üniversitesini, 2'si Niğde Üniversitesi ve 1 Kişi de Batman üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliğini bölümüne yerleşti. BESYO Kurs hocaları Mehmet Akif Erdem ve Emrah Baş; Kozluk ilçesinde BESYO hazırlık kurslarına hazırlanan 16 öğrenciden 10 öğrenciye üniversite kapılarını araladıklarını söyledi. Kurs Eğitmenleri, “2 yıldır Okulumuzun bünyesinde açmış olduğumuz BESYO hazırlık kurslarına yoğun ilgi ve talep var. Bu yıl kurs gören 16 devamlı öğrencimizden 10'u Konya, Batman, Bartın ve Niğde üniversitelerinin BESYO bölümlerine yerleştirildi. Bu yüzde 75'lik başarı demektir. Önümüzdeki yıl daha farklı ve başarılı bir çalışma dönemine hazırlanarak, daha çok fazla öğrenci kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu çalışmalarımızda maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyen Başta Kozluk belediyesi olmak üzere, İlçe Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Müdürlüklerine teşekkür ediyoruz” dediler.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=