Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Bolu’da dünya şampiyonasına hazırlanıyorlar

06 Eylül 2016, 19:46 - Okunma: 1589

Bulgaristan’da yapılacak olan 2016 WUSHU Gençler Dünya Şampiyonası hazırlıklarında takımın başında Milli Takım Antrenörü Abdulaziz Velioğlu bulunuyor.

 Bolu Aladağ’da devam eden Gençler Milli Takım Kampını ziyaret eden Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve aynı zamanda WUSHU Doğu ve Güneydoğu Anadolu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu, 25 Eylül tarihine kadar kampın devam edeceğini söyledi.
Velioğlu; “Federasyonumuzun 2016 çalışmaları kapsamında genç sporcularımızın dünya şampiyonasına hazırlık kampımız devam ediyor. Kamp süresini en iyi ve en verimli şekilde değerlendirmek için sporcularımız milli takım antrenörleri gözetiminde çalışmalarını 25 Eylül tarihine kadar sürecek.  Hedefimiz 26 Eylül 2 Ekim 2016 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde yapılacak olan WUSHU Gençler Dünya Şampiyonasında gençlerimizin ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, iyi bir başarı ile ülkeye dönmektir. Takım başkanı olarak katılacağımız dünya şampiyonasından başarı ile döneceğimize inancım tamdır” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=