Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Dart kurslarına yoğun ilgi

05 Eylül 2016, 18:55 - Okunma: 1501

Batman merkez Güneykent mahallesinde bulunan Karatay Ortaokulunda Türkiye Bocce Bowling Dart Batman İl Temsilciliği bünyesinde açılan dart kursu yoğun ilgi gördü.

Her yaştan insanın ilgi gösterdiği dart kursuna katılan kursiyerlere Antrenör Enver Sebuktekin ve Yardımcısı Mehmet Emin Geyik eğitim verdiler. Batman merkez Güneykent mahallesinde bulunan Karatay ortaokulunda gerçekleşen kursu ziyaret eden Türkiye Bocce Bowling Dart Batman İl Temsilcisi Ömer Durmaz tüm kursiyerlere başarılar diledi. Durmaz; “Türkiye Bocce Bowling Dart Batman İl Temsilciliği olarak antrenör arkadaşlarla şehrin her noktasına dart sporunu ulaştırma gayreti içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu okulumuzda da arkadaşlarımız açtıkları dart kursu ile dart sporuna ilgi duyan kursiyer kardeşlerimize eğitim verdiler. Oldukça zevkli ve heyecanlı geçen kurs süresi içinde kursiyerlerimiz dart sporunu bilinçli bir şekilde oynama kabiliyeti kazandılar. Türkiye Bocce Bowling Dart Batman İl Temsilciliği olarak açtığımız kurslara katılmak isteyen kursiyer kardeşlerimizden nüfus cüzdan fotokopisi, öğrenci belgesi, sağlık raporu ve 1 ad vesikalık fotoğraf talep ediyoruz. İl temsilcisi olarak açılan bu kurslarda görev alan antrenör ve yardımcı antrenör arkadaşlarıma gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyorum, kurslara katılan tüm kursiyer kardeşlerimize de başarılar diliyorum. İnşallah yakın bir zaman dilimi sonrası il içi turnuvalar gerçekleştirmeye başlamayı hedefliyoruz. Kursun açılmasında desteklerini esirgemeyen  Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Halk Eğitim Merkezi idarecilerine teşekkür ederim” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=