Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor son saniyede yıkıldı

04 Eylül 2016, 19:45 - Okunma: 1594

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor A.Ş sezonun ilk karşılaşmasında Kırıkhanspor'a 1-0 mağlup oldu.

Kırıkhan İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı çok sayıda yönetici ve taraftar izledi. Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Petrolspor ligin ilk karşılaşmasında Kırıkhanspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan Petrolspor hızlı ve etkili ataklarla Kırıkhanspor kalesini yokladı. Çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamayan Petrolspor, ilk yarıda rakibin topla oynamasına müsaade etmedi. İlk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına takımlar temkinli başladı. Şiddetini arttıran rüzgar Petrolspor'un aleyhine esmeye başladı. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada iki takımda sonuca gidemedi. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, 90. Dakikada Petrolspor kalesinde yaşanan karambolde Ertuğrul Köktürk Kırıkhanspor adına skoru belirleyen golü attı: 1-0. Petrolspor, son saniyede gelen gol ile adeta yıkılırken, lige puan ile başlama şansını da kaybetti.
‘HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIZ’
Batman Petrolspor A.Ş. Teknik Direktörü Tarık Yurttaş, Kırıkhanspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Ligin başlamasına yakın göreve getirilen Yurttaş etkili oynadığımız karşılaşmada şanssız bir gol yediklerini dile getirirken, “Henüz yolun başındayız, sahada koşan, mücadele eden, gol pozisyonuna giren bir Petrolspor var. Gol yollarında etkinliğimizi arttıracağız. Ligin ilk müsabakası olmasına rağmen takımın genel durumundan memnunum. Eksikliklerimizi görüp diğer karşılaşmalara daha iyi hazırlanacağız. Batman ve Petrolspor'u hakkettiği konuma taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=