Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Vezir maç yapmadan gönderildi

31 Ağustos 2016, 09:22 - Okunma: 1719

Spor Toto 3'üncü Lig 2'inci Grup takımlarından Batman Petrolspor, Teknik Direktör Hasan Vezir ile anlaşarak, karşılıklı sözleşmesini feshetti.

Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen bir ekip için her türlü çabayı gösterdiklerini ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri, 35 günlük hazırlık döneminde, teknik heyetin bekleneni vermediği gerekçesiyle Hasan Vezir ile karşılıklı anlaşarak, görevine son verildiğini duyurdu. Sezon başında Petrolspor ile anlaşan Teknik Direktör Hasan Vezir, daha ligde maç oynamadan görevine son verildi. Ligin başlamasına 3 gün kala toplanan Petrolspor yönetimi, özellikle hazırlık maçlarında eleştirilerin odağı olan Teknik Direktör Hasan Vezir ile yolları ayırma kararı aldı. Sezon öncesi kamp yaptıktan sonra kente dönen ve hazırlık karşılaşmalarıyla lige hazırlanan Kırmızı-Beyazlı yönetim, ani bir kararla sezon başında takımın başına getirilen Teknik direktör Hasan Vezir çalışmayacağını açıkladı. Lige kısa süre kalmasına rağmen takımda bir sistem oluşturmadığı yönünde eleştiriler alan Hasan Vezir’in son hazırlık karşılaşmalarında, üstelik zayıf ekiplere karşı aldığı başarısız sonuçlarında yolların ayrılmasında etkili olduğu belirtildi. Hasan Vezir ile birlikte yardımcılarıyla da yollarını ayıran yönetim, kısa sürede takımın başına getireceği yeni Teknik Direktör arayışına girdi. Alınan bilgilere göre geçtiğimiz yıl kısa süreliğine Petrolspor’da görev alan, takımı ve bölgeyi tanıyan 56 yaşındaki Teknik direktör Cengiz Seçsev ile görüşmelerin yapıldığı öğrenildi. Bu arada listede olan birkaç hocayla daha görüşmelerin de yapılacağı ifade edildi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=