Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


500 sporcu arasından 30 kişilik kadroya alındı

29 Ağustos 2016, 19:36 - Okunma: 2110

Tüpraspor takımında yer alan Yasin Eratilla, Konya’da yapılan organizasyonda Batman karmasında sergilediği futbolla bir sonraki 30 kişilik kadroya seçilmeyi başardı.

 Konya’da 29-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ve Türkiye’nin Yıldızları,  TÜFAD ve Selçuk Üniversitesinin beraber organize ettiği turnuvaya 42 ilin karma takımları katıldı. Sadece 2004 doğumlu çocukların katılım sağladığı organizasyonda,  42 ilden gelen 500 sporcu ter döktü. Turnuvada Batman karmasında yer alan Tüpraş Spor alt yapısından Yasin Eratilla seçilerek bir sonraki organizasyonun yapılacağı Afyon İline davet edildi. 500 sporcu arasından 30 kişilik kadroya seçilen Eratilla, büyük bir başarıya imza attı. Öte yandan yaklaşık 3 ay öncede Antalya da yapılan ve sadece 2003 doğumlu sporcular arasında da yapılan seçmede Batman karmasından yine Tüpraş Spor alt yapısından Muhammed Serhat Tatlı seçilmişti. Tüpraşspor Basın Sözcüsü Enver Orak, bu başarılarla gururlandıklarını belirterek, “Bu iki geniş kapsamlı organizasyonda seçilen sporcuların arasında Tüpraş Sporlu oyuncuların olması bizleri çok mutlu etmiştir. Tüpraş Spor Yönetim Kurulu olarak sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=