Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Belediyespor’da hazırlık maçları serisi

28 Ağustos 2016, 18:18 - Okunma: 1517

İki hafta sonda başlayacak olan BAL liginde mücadele edecek olan 1955 Belediyespor, Kocaeli-Kartepe’de hazırlıklarını sürdürüyor.

Serin bölge olan ve zaman zaman sisle kaplanan sahada, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Hakkari maçına sıkı bilenen Turuncu-Mavililer, hazırlık maçları serisine de start verdi. İki gün içinde oynadığı iki hazırlık maçından birini kazanan ve diğerini kaybeden Belediyespor, eksik bölgeleri tespit ediyor. Kartepe’de kampta bulunan 1955 Belediyespor, ilk hazırlık maçında Nusretiyesporla karşılaştı. İyi bir oyun sergileyen Turuncu-Mavililer, sahadan Akif ve Ahmet’in attığı gollerle 2-1 galip ayrıldı. Bir gün sonra ise bu kez Avcılarspor ile karşılaşan Belediyespor, bu kez sahadan yenik ayrıldı.
90 dakikanın sonunda Belediyespor 2-1’lik skorla rakibine boyun eğdi. Bu arada görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Kartepe’de kampa devam eden takımı ziyaret ederek moral verdi. Teknik heyet ile takımın durumu ile ilgili bilgi alan Özdemir, futbolcu ve teknik heyete baklava ikramında da bulundu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=