Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Futbolcular sahaya siyah bant ile çıktı

22 Ağustos 2016, 18:48 - Okunma: 1481

Önceki gün 19 Mayıs Şehir Stadındaki hazırlık maçında karşılaşan 1955 Batman Belediyespor ve Petrolsporlu futbolcular, kollarına taktıkları siyah bant ile sahaya çıktılar.

Maç Antep Katliamında yaşamını yitirenler anısına düzenlenen saygı duruşu ile başlarken her iki takım oyuncuları da Gaziantep’te yaşanan katliamı protesto etmek amacıyla sahaya siyah bantlar ile çıktılar. Hazırlık maçını görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir ve 1955 Batman Belediyespor yöneticileri ile çok sayıda taraftar izledi. Her iki takımın karşılaşma öncesi birlikte kameraların karşısına geçmesi, tribünlerden büyük alkış aldı. Bu sezon büyük ölçüde yenilenmiş kadrolarıyla sahaya çıkan iki takımın teknik direktörleri, çok sayıda değişiklik yaparak oyuncularını sahaya sürdü. Petrolspor’un birçok yeni trensferi, hazır olmadıkları gerekçesiyle bu karşılaşmada forma giyemedi. Petrolspor’a oranla daha istekli bir futbol sergileyen ve bu yıl BAL liginde mücadele edecek olan 1955 Belediyespor, hazırlık maçını, geçen sezon Petrolspor’da forma giyen Celal Geyik’in golü ile 1-0 kazandı.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=