Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor, Maltepe ile yenişemedi

08 Ağustos 2016, 18:58 - Okunma: 1475

İkinci etap kamp çalışmalarını Afyon’da sürdüren Batman Petrolspor A.Ş., kamp döneminin ilk hazırlık maçında İstanbul temsilcisi Maltepe ile karşılaştı.

3 Ağustostan beri Afyon Anemon tesislerinde 2. Etap kamp çalışmalarını sürdüren Petrolspor Afyon Arena Stadyumun’da Maltepespor’la hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Hazırlık karşılaşmasına hızlı başlayan Petrolspor ilk yarıda birçok gol pozisyonundan yararlanamazken rakip Maltepespor’un ataklarından da gol çıkmayınca ilk yarı golsüz tamamlandı. İkinci yarıya da aynı kadrolarla başlayan iki takım daha dikkatli ve kontrollü oynadı. Oyunun ilerleyen dakikalarında her iki takımın bulduğu pozisyonlarından da sonuç çıkmayınca karşılaşma 0-0 berabere bitti. 15 Ağustos’a kadar çalışmalarını Afyon’da sürdürecek olan Petrolspor’un ikinci hazırlık maçını Yeşil Bursaspor ile yapacağı bildirildi. Kırmızı-Beyazlı ekip, ikinci hazırlık maçını bugün 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yeşil Bursaspor ile oynayacak.

Batman Petrolspor: Gökhan Aslan **, Enes Köylü **, Onur Şirin **, Hüseyin Keleş *, Atilla Erel **, Mustafa Aydoğdu **, Gökhan Ünver **, Oğuzhan Biçer **, Müslüm Talşik **, Ramazan Kaya **, Serhat Özyılmaz **

Maltepespor: Engin Olgun **, Emrah Cülen *, Hasan Dülgeroğlu *, Uğurcan Aslantürk **, Savaş Yorulmaz **, Kerim Deler *, Samet Eker **, Cantürk Güngör **, Veysi Özer *, Volkan Serim **, Gökhan Günaydın **

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=