Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


HHİSFİT, Petrolsporlu futbolcuları ağırladı

03 Ağustos 2016, 17:19 - Okunma: 1628

Batman’da faaliyet gösteren HHİSFİT Spor ve Yaşam Merkezi, Afyon’da kampa gidecek olan Petrolsporlu futbolcuları ve yöneticileri ağırladı.

Afyon kampı öncesi HHİSİFİT Spor ve Yaşam Merkezi’ne giden sporcular havuz ve hamam keyif yaparak stres attı. Spor kompleksinde çalışan tellallar, futbolculara masaj yaparak keseledi. Futbolcular spor merkezinde doyasıya eğlenerek vakit geçirdi. Kamp öncesi stres atan oyuncular kendilerini ağırlayan HHİSİFİT Spor ve Yaşam Merkezi yöneticilerine teşekkür etti. Keyifli vakit geçirdiklerini belirten futbolcular, kamp öncesi böyle bir etkinliğin kendilerini mutlu ettiğini aktardı. Petrolspor A.Ş Kulüp Başkanı Aydın Gülmez de HHİSFİT Spor ve Yaşam merkezi yönetimine teşekkür ederek, kulüp olarak bu davetin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.
HHSİFİT Spor ve Yaşam Merkezi İşletmecisi Abdurrahman Atece ise, Petrolsporlu futbolcuları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, oyuncu ve yönetime başarı dileklerinde bulundu. Petrolspor’a her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirten Atece, herkesin destek vermesi gerektiğini vurguladı. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=