Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Wushu Avrasya Şampiyonasına hazırlanıyorlar

20 Haziran 2016, 00:02 - Okunma: 1549

Batmanlı sporcular Ağustos ayında arasında Kahramanmaraş’ta yapılacak olan Gençler-Büyükler ‘I. Eshab-ı Kehf Wushu Avrasya Şampiyonası’na hazırlanıyor.

 ‘I. Eshab-ı Kehf  Wushu  Avrasya Şampiyonası’ hazırlıkları ile ilgili bir açıklama yapan Türkiye Wushu Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve aynı zamanda Wushu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu Batmanlı gençlerin,  gençler ve büyükler kategorisinde mücadele edeceklerini söyledi. Türkiye Wushu Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu üyesi Abdulaziz Velioğlu; “Geçtiğimiz hafta Federasyonumuzun yüksek istişare kurulu olarak Ankara’da bir toplantı gerçekleştirdik. Alınan karar sonrası Kahraman Maraş ili Afşin İlçesinde 19-22 Ağustos tarihleri arasında ‘I. Eshab-ı Kehf  Wushu  Avrasya Şampiyonası’nı yapma kararı alındı. Asya ve Avrupa ülkelerinin katılacağı Avrasya şampiyonasında gençler ve büyükler kendi sıkletlerinde mücadele edecekler.  Milli takım olarak ülkemiz şampiyonaya katılacak aynı zamanda bölge olarak ev sahipliği yapacağımız Avrasya şampiyonasında Batmanlı sporcularımızda katılacaklar. Avrasya şampiyonasına katılacak olan Batmanlı sporcularımız şampiyona hazırlıklarına başlamış bulunuyorlar. Batman olarak hedefimiz ‘I Eshab-ı Kehf  Wushu  Avrasya Şampiyonası’nda şampiyonluklar elde etmektir” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=