Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Vali Deniz rakibi dağıttı

19 Haziran 2016, 23:59 - Okunma: 1335

Enerji Bakanı Berat Albayrak ile Batman’a gelen TP Genel Müdürü Besim Şişman ve beraberindeki heyet, önceki gün TP Sosyal Tesislerinde halı saha maçı yaptılar.

Maça Batman’ın yeni Valisi Ahmet Deniz damga vurdu. Hala saha maçında, Vali Ahmet Deniz’in yanısıra, TP Genel Müdürü Besim Şişman, Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, TP Daire Başkanları yer aldılar. Kıran kırana geçen maçta Genel Müdürlük, Batman ekibini 8-7 yendi. Ankara ekibinden sporsever Genel Müdür Besim Şişman, oynadığı güzel futbol ile Vali Ahmet deniz ile birlikte yaşlarına göre gençlere adeta futbol dersi verdiler.
 VALİ BEY ATTIĞI GOLLER İLE ŞOV YAPTI
Batman Valisi Ahmet Deniz halı sahada oynanan maçta adeta gol şov yaptı. Birbirinden güzel paslar ile kale sahasına kadar inen ve sahada basmadık yer bırakmayan Vali Deniz, 3 gol 2 asist ile sahanın yıldızı oldu. Vali Deniz’in performansı görülmeye değerdi. Batman'a yeni atanan Vali Ahmet Deniz'in sosyal ve sporsever olması Batman'lı gençler arasında sevinçle karşılandı. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=