Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Tenisçiler fırtına gibi

10 Haziran 2016, 18:45 - Okunma: 1395

Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası 4-7 Haziran tarihleri arasında Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesinde düzenlendi.

Lüleburgaz’da düzenlenen müsabakalar sonucu Küçükler Türkiye Şampiyonasında kızlar takım maçlarında 1955 Batman Belediye Spor Türkiye Şampiyonu, çiftli maçlarda yine 1955 Batman Belediye Spor sporcularından Şükran Cangir ve Sena Kaplan çifti Türkiye Şampiyonu oldu. Teklerde ise Şükran Cangir, finalde 3-0 geriden gelerek maçı 4-3 kazandı ve Türkiye Şampiyonu oldu. Erkeklerde Fenerbahçe Spor Kulübü forması giyen Batmanlı sporculardan oluşan İbrahim Atug, Bilal Işık ve Kerem Ersari üçlüsü Fenerbahçe Spor Kulübü adına takım olarak Türkiye 2. ve çift maçlarda İbrahim Atug ve Kerem Ersari Türkiye 4. Olmayı başardı. Teklerde ise İbrahim Atug Türkiye 2.oldu. Müsabakalar sonucu Spor Şube Müdür Vekili Burak Eren; “3 Türkiye Şampiyonluğu kupasını Batman’a getirerek bizi gururlandıran sporcularımız ve antrenörleri Hivzullah Ekmen, Recep Bezenmiş’ i tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=