Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Minik yumruklardan Türkiye derecesi

07 Haziran 2016, 18:43 - Okunma: 1279

Türkiye Boks Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 27 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında boks severlerin büyük ilgisi eşliğinde Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlendi.

13-14 yaş grubundaki sporcuların mücadele ettiği Şampiyona 19 sıklette 50 ilden toplam 520 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Batman’ı temsil eden başarılı sporculardan Nasır Işık 38 kiloda Türkiye 3. ve Ferhat Tunç 54 kiloda Türkiye 3.  oldu. Ayrıca müsabakalar sonucu dereceye giren sporcular Avrupa Şampiyonasında boks milli takım kampına girmeye hak kazandılar. Gençlik ve Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Müsabakalara sporcularımızı hazırlayan antrenörlerimiz M. Beşir Tunç, Medeni Işık ve Mustafa Okuyucu’ ya ve başarıdan başarıya koşan sporcularımıza Gençlik ve Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak teşekkür ederiz” denildi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=