Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batmanlı Gülhan Balkan 3.sü oldu

07 Haziran 2016, 18:37 - Okunma: 1487

Edirne’de yapılan WUSHU Sanda Taolu Balkan Şampiyonasına katılan Batmanlı iki sporcudan biri Balkan 3.sü oldu. Dünya kupası öncesi Balkan Şampiyonasında mücadele eden iki Batmanlı sporcudan biri olan Gülhan Ayiş, zorlu rakiplerle yaptığı başarılı mücadele sonrası 48 kiloda Balkan 3.sü oldu.

2 antrenör eşliğinde Edirne iline giden, Batmanlı 2 sporcu milli takım forması ile 12 ülke sporcularının katıldığı şampiyonada ülkemizi temsil ettiler.
Balkan şampiyonası sonrası bir değerlendirme yapan, Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve WUSHU Doğu ve Güneydoğu Anadolu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu; “WUSHU Sanda Taolu Balkan Şampiyonası 2-5 Haziran tarihleri arasında Edirne ilinde yapıldı. Milli takım forması altında Batmandan 2 sporcumuz ve 2 antrenörümüz katıldı. WUSHU Sanda Taolu Balkan Şampiyonası katılan ve milli forma ile mücadele eden sporcularımızdan 48. Kiloda Gülhan Ayiş  Balkan 3.sü oldu. Sporcularımız Dünya şampiyonası öncesi kendi durumlarını görme imkanı da buldular. Balkan şampiyonasına katılan 2 sporcumuza Balkan 3.sü olan Gülhan Ayiş kutluyor başarılarının devamını diliyorum ayrıca sporcumuzun Antrenörü Halime Aslan’a teşekkür ediyorum” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=