Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Sıddık Tekin Liselerinde mezuniyet coşkusu

06 Haziran 2016, 18:57 - Okunma: 1668

Batman’da eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Mehmet Sıddık Tekin Anadolu ve Fen Lisesi, düzenlenen törenle 10. dönem mezunlarını uğurladı.

Özel İrfan Okulları Eğitim Kampüsünde gerçekleştirilen törenin sunuculuğunu İngilizce öğretmeni Emrullah Sert yaptı. Okul Müdürü Yılmaz Kuluç, öğrencilerin mezuniyet törenleri dolayısıyla bir arada olduklarını söyledi. Mezuniyetin öğrenciler için ayrı bir anlam taşıdığını belirten Kuluç, “Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Eğitim hayatınızı başarıyla tamamladınız. Bugün kendiniz ve ailelerinizin yanı sıra artık ülkenize ve dünyaya karşı da sorumlu hale geliyorsunuz” diye konuştu. Öğrencilere yollarının açık olması temennisinde bulunan Kuluç, “Diplomalarınız mübarek olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi. Öğrenci velilerinden Necat Kıdır, öğrencilere belirli bir hedef çizerek yollarına devam etmelerini önerdi. Fen Lisesi okul birincisi Nurullah Sevim, Arkadaşlardan ayrılmanın burukluğunu yaşadıklarını işaret ederek, “Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor. Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Sizden bir şey kalır geride. Kırılan kalbinizden bir parça mı yoksa sevdiklerinizle paylaştığınız anlar mı? Beni ve sanıyorum ki tüm arkadaşlarımı şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz” ifadelerini kullandı. Sınıf birincilerinin yaş kütüğüne bröve çakmasının ardından plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekiminden sonra tören sona erdi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=