Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TGK’nın gençlik kupası turnuvası sona erdi

02 Haziran 2016, 18:48 - Okunma: 1234

TGK'nın organize ettiği Gençlik Kupası Turnuvası’nda finalde Seyhanlar Ajans’ı 6-5 yenen Hüda Par Gençlik Kolları şampiyon oldu.

Türkiye Gençlik Konseyi'nin ilkini organize ettiği ve gelenekselleştirmeyi hedeflediği ‘Gençlik Kupası Turnuvası’ final maçıyla sona erdi. Özel İdare sahasında oynanan karşılaşmayı HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, GİK Üyesi İsa Aydın, Hüda Par İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, TGK Genel Başkanı Mekan Görük, TGK ve Hüda Par yöneticileri, Spor adamı Osman Seyrek, bazı STK temsilcileri ile kalabalık bir kitle katıldı. Karşılaşma öncesi TGK Genel Başkanı Mekan Görük, Hüda Par’lı yetkililer ve Seyhanlar Ajans yöneticileri karşılıklı iyi niyet ve centilmenliğin hakim olmasını temenni eden konuşmalar yaptılar. Hüda Par İl teşkilatı maç öncesi iki takım oyuncularına hediye paketi verdi. Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı Mekan Görük, karşılaşma öncesi dostluk ve kardeşlik adına yapılan turnuvada, kardeşliğin kazanmasını temenni ederek iki takıma da başarılar diledi. Maç sonrası sergilenen centilmenlik gösterisi ile turnuvanın amacına ulaştığı ve kazananın dostluk ve kardeşlik olduğu vurgulandı. Turnuvaya destek ve sponsor olanlara plaket verilmesinin ardından, iki takım oyuncularının ve katılımcıların toplu olarak çektikleri hatıra fotoğrafı ile tören sona erdi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=