Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Bölge turnuvasına tam puan

30 Mayıs 2016, 19:27 - Okunma: 1365

26 Mayıs 2016 Perşembe günü başlayan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Üç Bant Bilardo Bölge Turnuvası, önceki gün 14.30’ da yapılan final maçı ile son buldu.

Aralarında Dünya Artistik bilardo Şampiyonu Hacı Arap Yaman’ın da bulunduğu bilardocular, ilk kez eksiksiz bir organizasyon gördüklerini belirterek Batman’daki turnuvaya tam puan verdiler. Kalabalık izleyici kitlesinin izlediği turnuvaya, İstanbul, Zonguldak, Tokat, Adana, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Bitlis, Muş ve Batman’dan 64 sporcu iştirak etti. Çekişmeli geçen karşılaşmaların ardından Turnuva birincisi Malatya bölgesinden Erkan Aktı olurken, ikinciliği yine Malatya’dan Celil Atabey, üçüncülüğü Diyarbakır’dan Murat Macit ve İstanbul’dan Hacı Arap Yaman paylaştılar. Şampiyona ile ilgili açıklama yapan Batman Bilardo İl Temsilcisi A. Kerim Karaer, “Çok güzel geçen turnuva için, öncelikle değerli sponsorlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim. Final maçı sonrası Dünya Artistik Şampiyonu Hacı Arap Yaman ile Türkiye Artistik Şampiyonu Erkan Aktı’nın yaptığı artistik şovlarını Batman’lı bilardo severlere izletmenin mutluluğunu taşıyorum. Bu organizasyonda sporculara samimi bir ortam hazırlayarak kaynaşmayı sağladık. Oyuncuların, Türkiye’de yapılan hiçbir bölge turnuvasında buna benzer güzel organizasyona rast gelmediklerini söylemesi Batman’ımız için çok sevindiricidir. Tamamıyla özkaynaktan yaptığımız bu organizasyonda sporcusundan çalışanına, hakeminden sponsoruna kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=