Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Belediyespor işi ciddi tutuyor

30 Mayıs 2016, 19:26 - Okunma: 1255

Önümüzdeki sezon BAL liginde mücadele edecek olan 1955 Belediyespor, şimdiden kolları sıvadı.

Oluşturulan Transfer Komitesi, anlaşma sağlanan 8 oyuncuya imza attırdı. Birçok spor dalında başarılı bir grafik yakalayan 1955 Batman Belediyespor yeni sezon için hazırlıklara erken başladı. Yeni sezona çalışmalarına iddialı başlayan 1955 Batman Belediyespor futbol takımının başına Yusuf Gönül getirilirken yardımcılığını ise Enver Toprak yapacak. Altyapı çalışmalarına da önem veren 1955 Batman Belediyespor Yönetimi altyapıda da antrenör değişikliğine giderek takımın başına Mehmet Kalkan’ı getirdi. 1955 Belediyespor futbol takımında yapılan değişikliklere ilişkin konuşan Batman Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda 1955 Belediyespor Eş Başkanı Semra Güneş, “Daha öncede belirttiğimiz gibi yereldeki sporcuların öncelikle esas alınacağı bir anlayışla hareket ediyoruz. 1955 Batman Belediyespor’un ilkeleri çerçevesinde kentimizdeki tüm yetenekli gençlerin bir araya geleceği bir alan oluşturma şiarıyla yola çıkan transfer komitesi yereldeki çeşitli kulüplerde oynayan futbolculardan Nesip Özel, Siracettin Demir, Mehmet Emin Tanrıverdi, Okan Toprak, Muhammed Onur Tekin, Yakup Dündar, Sadun Ay ve Vedat Aydın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı” dedi.
‘TÜM YETENEKLİ SPORCULARA KAPIMIZI AÇIKTIR’
Yereldeki tüm yetenekli sporculara kapılarının açık olduğunu belirten Güneş, “Sadece futbolda değil diğer spor branşlarında da Batman gençliğinin yanında olmaya devam edeceğiz. Biz yetenekli sporcularımızı belirli branşlarda yetiştirerek onlara geleceklerini şekillendirme konusunda desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu bizim sorumluluğumuzdur ve bu sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getireceğiz” şeklinde konuştu. Kentte yetenekli futbolcuları bünyesine katan Belediypespor, güçlü bir ekiple 3. Ligi hedeflediğini de gösterdi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=