Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


"İstifalar bizi üzmüştür"

15 Haziran 2015, 20:14 - Okunma: 1677

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (Tüfad) Batman Şube Başkanı Ahmet Öner yazılı bir açıklama ile son dönemde dernekleriyle ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.

 Tüfad Batman Şube Başkanı Öner, "Tff-Tüfad işbirliği ile oluşturulan il okul futbol koordinatörlüğü Tüfad Şube başkanlarının sorumluğu altına alınmıştır. Bu sebeple 2015 yılı il okul koordinatörlüğüne Erdal Atmaca tarafımızdan görevlendirilmiştir. Daha önce görevde bulunan ve emeği geçen hocamız Adnan Arı'ya hizmetlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz. Derneğimizden yapılan istifalar bizleri üzmüştür. Kurumlar kalıcı bireyler ise geçicidir ilkesini unutmadan olaylara yaklaşım olgunluğu gösterilmesi gerekendir diye düşünüyoruz. Yapılmış bu görev değişikliklerinden sonra derneğimizden istifa etmiş hocalarımıza bundan sonraki yaşamlarında Tüfad Batman Şubesi olarak başarılar diliyoruz" diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=