Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Futbolcular öğrencilerle buluştu

22 Mayıs 2016, 20:36 - Okunma: 1322

Amedsporlu futbolculardan Yusuf Yağmur, Abdullah Çetin, Mansur Çalar, Diyarbakır Kayapınarspor Antrenörü Erhan Ülker, Petrolspor kaptanı Muhammed Kalkan ve Bursa Nilüferden Muhammed Fatih Kanat, Özel İrfan okulları öğrencileri arasında oynanan turnuva için öğrencilerle bir araya geldiler.

 

ÖĞRENCİLERE BİLGİ AKTARDILAR

Özel İrfan okulları Sosyal bilgiler Öğretmeni Mecit Yıldırım tarafından organize edilen etkinlikte ve Moderatörlüğünü Murat Toğaçar'ın yaptığı söyleyişi de sporcular Özel İrfan Koleji konferans salonunda öğrencilerle buluştular. Futbolcular topluma faydalı bir birey olmak ve futbolun püf noktaları hakkında tecrübelerine dayanarak öğrencilere bilgi aktardılar.

‘EĞİTİMİNİZİ AKSATMAMALISINIZ’

Amdesporlu ve Batmanlı futbolcular Özel İrfan öğrencilerini sorularını samimiyetle cevaplarken, özellikle tüm  futbolculardan öğrencilere verdiği mesajda “Hayali futbolcu olmak olan öğrencilere, futbolcu olmak için çok çalışıp kendinize bir hedef belirlemek zorundasınız. Ama aklınızda olması gereken önemli bir nokta var.  Futbolcu olursanız bile, eğitiminiz yoksa sosyal hayata zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle hayallerinize doğru ilerlerken eğitiminizi aksatmamalısınız” dediler. Özel İrfan Okulları Müdürü Fakrullah Akdursun ve M.Sıddık Tekin Liseleri Müdürü Yılmaz Kuluç tarafından futbolculara çiçek ve teşekkür plaketi verildi.   İrfan Okulları Müdürü Fakrullah Akdursun etkinlikten sonra yaptığı açıklamada "Böyle bir etkinlikte davetimizi kabul edip Diyarbakır’dan aramıza katılan Amedspor oyuncularına ve Batmalı futbolcularımıza şükranlarımızı sunuyoruz ve bu etkinlikte emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=