Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batman’da tenis heyecanı yaşandı

18 Mayıs 2016, 11:31 - Okunma: 1625

Türkiye tenis federasyonu ile Batman Gençlik hız ve spor il müdürlüğünce organize edilen 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve spor bayramı tenis turnuvası, Genç Erkekler, Çift Erkekler, Genç Kızlar, Büyük Erkekler ve Büyük Bayanlar olmak üzere 5 kategoride oynanan final maçları ile sona erdi.

TPAO içinde bulunan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) kortlarında oynanan final maçlarına toplamda 65 sporcu yarıştı. Turnuva sonunda; Genç erkeklerde 1. Veysel Yeni, 2. Ömer Arı, Genç Kızlarda 1. Semanur Işık, 2. Yasemin Acar, Büyük Erkeklerde 1. Deniz Çelik, 2. Hasan Kayauşağı, Büyük Bayanlarda 1. Dilan Güneş, 2. Yekbun Demir ve Çift Erkeklerde 1. Ali Bedük ile Hakan Duman, 2. Yunus Künkül ile Sebahattin Alükeman oldu. Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Spor Şube Müdür Vekili Burak Eren ve tenis il temsilcisi Osman Dursun verdi. Spor Şube Müdür Vekilimiz Burak Eren, “Turnuvanın diğer güzel yanı eşler ve çocuklarında katılımı ile Spor Genel Müdürlüğümüzün faaliyete geçirdiği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin yürütücülüğünü yaptığı Ailemle Spor Yapıyorum  projesi kapsamında ailelerin birlikte spor yapabilmeleri olmuştur” dedi. Tenis Federasyonu Batman il temsilcisi Osman Dursun ise, “Batman Tenis sevenler ve tabi sporcular için güzel bir etkinlik oldu. Bu tür etkinliklerin artması ve daha kapsamlı turnuvaların yapılması için antrenör arkadaşlarımızla birlikte çaba göstereceğiz” diye konuştu. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=