Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’da Milli bereket

12 Mayıs 2016, 23:41 - Okunma: 1329

Son yıllarda aldığı başarılı sonuçlarla Milli takıma çok sayıda sporcu yetiştiren Petrolspor’da 6 sporcu daha milli takıma seçildi.

 26-29 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Yıldızlar Uluslararası Zafer Turnuvasında Batman Petrolspor güreş takımından 6 sporcu milli mayo ile ülkemizi temsil edecek. Antalya’nın Manavgat ilçesinde Milli takım kampında zafer turnuvasına  hazırlanan Petrolsporlu yıldız güreşçiler Doğan Kara, Numan Pekince, Mehmet Çiftçi, Ferhat Dalmış, Muhammed Gök ve Şehmus Kaplan Petrolspor’u temsil edecek. Petrolspor Basın sözcüsü Kudbettin Barkak, Petrolspor’un Türkiye’de bir marka olduğunu belirterek; “Son yıllarda Petrolspor olarak özellikle salon sporlarında milli takıma çok sayıda sporcu gönderdik. Kulübümüz, Genel Müdürümüz Sayın Besim Şişman ve Kulüp Başkanımız Sayın Gökhan Akın’ının büyük destekleri sonucu adeta sporda devrim yaptık. Modern spor tesisleriyle tecrübeli elit hocalar ve yönetim kurulunun büyük destekleri sonucu Batman ve bölge illerinde yaptığımız çalışmalar sonucu yarının teminatı olan bin 250 sporcu topluma TP ve kulüp olarak kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kurum olarak esas işimiz petrol bulup çıkarmaktır. Yaklaşık 60 yıldır sosyal projeler kapsamında Batmanlı çocuklara destek vermekteyiz. Kulübümüzde Türkiye ve dünya çapında birçok başarıya imza atmamız tesadüfü değildir. Bunlar planlı ve programlı çalışmanın ürünleridir.  Önümüzdeki hafta İzmir’de yapılacak olan Yıldızlar Uluslararası Zafer Turnuvasında Türkiye milli takımına seçilen 6 sporcumuza başarılar diliyorum. Batman ve bölge sporuna büyük desek veren maddi manevi olarak Petrolspor kulübüne büyük duyarlılık örneği gösteren TP Genel müdürü Besim Şişman, Petrolspor kulüp Başkanı Gökhan Akın ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=