Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Engelliler 1. Lig için play off’ta

10 Mayıs 2016, 17:53 - Okunma: 1792

Bölgede yaşanan özel durumdan dolayı Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye 2015-2016 Bölgesel lig E Grubu 1 ve 2. etap maçlarını Aksaray ilinde oynattı.

 II. Etap maçlar için Batman’dan Aksaray ilinde olan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı play-off maçlarına katılmak için mücadele etti. Aksaray iline oynanan maçlarla ilgili bir değerlendirmede bulunan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı Nasreddin Kaya; “Bilindiği gibi bu yıl grubumuzda bulunan takımların yer aldığı bölge yaşanan olaylar ve çatışmalar nedeniyle grubumuzda federasyonun kararıyla maçlar normal periyotlarda oynatmamış takımların görüşünü de alarak 2 Etap halinde maçlar play- off şeklinde Aksaray ilinde oynattı. Mart ayında oynanan 1. etap maçlarımızda 4 galibiyet bir yenilgi alarak tamamlamıştık. 3-8 Mayıs tarihlerinde oynanan ikinci Etap maçlarımızı da 4 galibiyet ve 1 yenilgi ile tamamlayarak ilimizi 1. Lige yükselme maçlarında temsil etme hakkını elde ettik. Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olarak 22-26 Mayıs tarihlerinde Mersin’de 1 lige yükselme maçları oynayacağız. Hedefimiz, özlemimiz olan 1. Lige çıkarak Batman’ı hak ettiği yerde temsil etmektir. İnanmak başarının yarısıdır ve biz inanarak her maçımıza galibiyet parolası ile çıktık. Zorlu maçların ardından hedeflediğimiz 1. Lige yükselme maçlarına katılacağız,  tüm takım arkadaşlarımın eline yüreğine sağlık.  Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olarak antrenörümüz Abdullah Bayram yönetiminde Batman’ı iyi bir şekilde yükselme maçlarında temsil etmek üzere Mersin iline gideceğiz. Bu süreçte bize destek olan ve desteğini bu yılda sürdüren Batman TÜPRAŞ Rafineri Müdürlüğüne teşekkürlerimizi bir kez daha ifade ediyoruz” dedi. Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 22-26 Mayıs tarihlerinde Mersin’de 1. lige yükselme maçları oynayacak.  Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=