Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TEİAŞ bölge şampiyonu

08 Mayıs 2016, 20:38 - Okunma: 1770

Komşu il Muş’ta düzenlenen U19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında Batman’ı temsil eden TEİAŞ U19 Futbol Takımı, 6 ilin takımı arasından sıyrılarak Bölge Şampiyonu olmayı başardı. 5 Mayıs’ta başlayan turnuvanın finali dün yapıldı.

İkinci Başkan İlhan Baran başkanlığındaki kafile, bölge şampiyonasına katılmak üzere Muş’a gitti. Antrenörler, Sıddık Hakkı Kilit, Musa Sertkaya ve Faysal Aydın nezaretinde şampiyonaya iyi hazırlanan TEİAŞspor, Ağrıspır ve Siirtspor ile aynı grupta yer aldı. İlk rakip olan Siirt karşısında iyi bir futbol sergileyen TEİAŞspor, sahadan 4-1’lik farklı skorla galip ayrıldı. Ağrıspor ile normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın ardından penaltı atışları sonucu 4-2 galip gelen TEİAŞspor, diğer gruptan lider olarak çıkan Bingölspor ile final oynama hakkı kazandı. Çekişmeli geçen karşılaşmanın 11. Dakikasında gelişen TEİAŞ atağında Emin takımını öne geçiren golü attı. İki takımın çabası, kalan dakikalarda skoru değiştirmeye yetmedi ve TEİAŞspor U19 Takımı Bölge Şampiyonu olmayı başardı. Maçın ardından futbolcu, idareci ve teknik heyettekiler büyük sevinç yaşadı. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=