Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Dart antrenörlük kurs kayıtları başladı

05 Mayıs 2016, 00:23 - Okunma: 1881

Temsilciliğini Ömer Durmaz’ın yaptığı Bocce Bowling Dart Federasyonu Batman il temsilciliği Batman’da 21-30 Mayıs tarihlerinde Dart 1. Kademe Antrenör kursu açıyor.


Batman’da 21 – 30 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dart Branşında 1. Kademe Yardımcı Antrenör kursuna kayıt başvuru şartları açıklandı. Açılacak olan 1.Kademe Dart Antrenör kursu ile ilgili açıklama yapan Bocce Bowling Dart Federasyonu Batman il Temsilcisi Ömer Durmaz; “1.Kademe Dart Antrenör kursu uygulama dersleri 21 – 25 Mayıs, temel eğitim dersleri ise 26 – 30 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. En az 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla, Kurslara En az lise veya dengi okul mezunu olanlar katılabilir. Ancak Milli sporcularda tahsil şartı aranmaz. Kursa katılacak tüm kursiyerlerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden Dart Sporcu Lisansı (Ferdi ya da Kulüp adına) çıkartmaları zorunludur. Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu veya Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümlerinden mezun olanlar ile son 5 yılda 1. kademe ve daha üst kademe antrenör kursu tamamlayanlar temel eğitim derslerinden muaf olacaklar. Dart Antrenör Kursuna katılacakların, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18.30’da Kültür Mahallesi Aydınarslan Caddesi, Dubai İş Merkezi Altında bulunan Batman Spor Akademisi Derneğinde, hazır bulunmaları gerekir. Ayrıca biz her zaman destek olan Batman Spor Akademisi kurucusu hocamız Abdulaziz Velioğlu’na destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ” dedi. Dart 1. Kademe Antrenörlük kursuna ev sahipliği yapacak olan Batman Spor Akademisi kurucu hocası ve Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Abdulaziz Velioğlu yaptığı kısa açıklamada; “Batman’ın sporda başarıyı yakalaması ve gençlerimizin sporla buluşması için yapılacak her türlü çalışmaya bu güne kadar katkı sunduğumuz gibi bundan sonrada katkı sunmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Batmanı sporda marka ve gençlerin spor ile başarıya ve zirveye koştuğu bir şehir olmak, bu konuda bölge illerine de doğru ve güzel bir örnek olmak” diye konuştu. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=