Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor Maraş’ta destan yazdı

18 Nisan 2016, 23:29 - Okunma: 1410

10-14 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş İl'inde yapılan Türkiye yıldızlar serbest stil Türkiye güreş şampiyonasında Petrolsporlu güreşçiler turnuvaya damga vurdular.

 Yapılan müsabakalarda Petrolsporlu güreşçi Doğan Kara tüm rakiplerini tek tek yenerek Türkiye şampiyonu olurken, 54 kiloda Petrolsporlu Numan Pekince Türkiye ikincisi oldu. Derece yapan güreşçiler, ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonasında temsil edecekler. Doğan Kara ve Numan Pekince, Kahramanmaraş İl'inde yapılan yıldızlar güreş turnuvasında salonu dolduran güreş severlerden büyük alkış aldılar. Kara ve Pekince'nin böyle büyük bir başarıya imza atması Petrol spor kulübü başta olmak üzere Batman İl'inde büyük sevinçle karşılandı.
AKIN, ‘GURURLUYUZ’
10-14 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş İl'inde yapılan Türkiye yıldızlar serbest stil güreş şampiyonasında Petrolsporlu iki güreşçinin minderde rakiplerini yenerek Türkiye rekoru kırmaları Petrolspor kulübünde sevinçle karşılandı. Son yıllarda salon sporlarında özellikle güreş ve atletizmde alınan başarılı sonuçlarla gurur duyduklarını belirten TP Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, “Amacımız yarının teminatı olan Batman'lı genç kardeşlerimizi sosyal projeler kapsamında ahlaklı ve donanımlı bir şekilde yarınlara hazırlamaktır. Son yıllarda alınan başarılar bunun en büyük örneğidir. İmkan verildiği zaman Batman'lı çocukların ne kadar başarılı olduklarını hep birlikte görüyoruz. Bize bu başarıları yaşatan Petrolspor yönetim kurulu, antrenör Halil İbrahim Kay ve şampiyon sporcularımız olan Doğan Kara ve Numan Pekince'yi tebrik ediyorum” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=