Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Sezona galibiyetle veda ettiler

17 Nisan 2016, 19:13 - Okunma: 1463

1955 Batman Belediyesi kadın futbol takımı 3. lig 8. Grupta sezonun son maçını galibiyetle kapatarak 1955 Batman Belediyespor kadın futbol takımı, Muş Yağmur Sporla oynadığı sezon sonu maçını 10-3'lük farklı galibiyetle aldı.

 Aydınkonak Sahası'nda oynanan maça başlamadan önce 1955 Batman Belediyespor kadın futbol takımı Muş Yağmur spor oyuncularına gül vererek kardeşlik mesajıyla maça başladı. Çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmadan 10-3’lük farklı galibiyetle ayrılan 1955 Belediyespor Kadın Futbol Takımı, sahadan 3 puanla ayrıldı. Amed Sportif Faaliyetler 58 puanla şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı başardı. Aldığı galibiyetle sezonu 50 puanla 3. sırada tamamlayan 1955 Belediyespor, rakip fileleri 133 kez havalandırırken, kalesinde de 28 gol gördü. Takımın yöneticisi Bahar Bayındır, galibiyetle sonuçlanan maçın sonunda, “Bir sezon boyunca takım olarak yöneticisiyle, antrenörüyle, futbolcusuyla kadın futbolunu kadına yakışır bir şekilde sergilemeye çalıştık. Gerek antrenmanda gerekse sahada gerekse eğitimlerle kadının rengini duruşunu kimliğini fark ettirmeye çalıştık” dedi. Kadına rol biçen ve mağdur pozisyonunda gösteren sisteme karşı inatla yeşil sahalarda olacaklarını ifade eden Bahar Bayındır, “Kadın futbolunun 3. lig sezonunu bitirmiş olduk. Çalışmalarımız artarak devam edecektir. Kadını yeşil sahalarda daha da görünür kılacağız. Gelecek sezonda bütün kadınlara başarılar diliyoruz. 1955 Batman Belediyesi kadın futbol takımının sonuna dek yanında olacağımızı ve mücadelemizi daha da arttıracağımızı belirtiyoruz” ifadelerini kullandı. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=