Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Masa Tenisinde Batman farkı

15 Nisan 2016, 21:28 - Okunma: 1335

8-10 Nisan tarihleri arasında Kütahya ilinde yapılan Masa Tenisi Ortaokullar Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen İMKB Ortaokulundan erkek takımı İbrahim Atuğ, Kerem Ersari, Hüseyin Avcı, Bilal Işık ve Final Kolejinden kız takımı Şükran Cangir, Şilan Gülseren, Ayşegül Işık katıldı.

Turnuvada toplamda 8 merkezde yapılan elemeler sonucunda erkek ve kız takımı finallere katılmaya hak kazındı. Türkiye Şampiyonasına toplamda 24 takım katılımı sağlandı. Müsabakalar sonucunda İMKB Ortaokulu erkek takımı Türkiye Şampiyonu ve Final Koleji bayanlar takımı ise Türkiye 2.si oldu. Antrenör Recep Bezenmiş, Batman ilinde son zamanlarda başarıdan başarıya koşan masa tenisi ekibinin başarısının sene başından beri sistemli ve programlı bir şekilde çalışmalarına borçlu olduğunu ifade ederek, bu başarının tesadüf olmadığını dile getirdi. Bezenmiş, “Bu başarılarda başta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Masa Tenisi İl Temsilcimiz Hivzullah Ekmen ve katkısı geçen herkese katkıları dolayı teşekkür ederim” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=