Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Dersim’e de boyun eğdi 3-1

10 Nisan 2016, 18:48 - Okunma: 1284

Hafta arasında sahasında oynadığı karşılaşmada İskenderun’a yenilen Batman Petrolspor, deplasmanda karşılaştığı Dersimspor’a da farklı mağlup oldu.

Spor Toto 3. Lig 3. grupta yer alan Dersimspor ligin 35. haftasında Tunceli Atatürk Stadyumu’nda konuk Batman Petrolspor’la karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında bolca pozisyon bulan Dersimspor, bulduğu pozisyonlardan ikisini gole çevirerek ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. 19. Dakikada gelişen atakta Mustafa Petrolspor filelerini havalandırdı: 1-0. 35. Dakikada ise bu kez sahneye çıkan İlkay, farkı ikiye çıkardı: 2-0. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda daha kontrollü bir oyun sergileyen Dersimspor, 62. Dakikada farkı 3’e çıkardı. Bu dakikada Özkan, topu filelerle buluşturdu: 3-0. Farkı düşürmek için atak geliştiren konuk ekip Petrolspor, 86. Dakikada Müslüm ile skoru 3-1’e getirdi. Kalan dakikalarda iki takımın çabaları skoru değiştirmedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=