Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


BESYO ve Spor Lisesi hazırlık kursları başladı

04 Nisan 2016, 19:06 - Okunma: 1711

Batman Belediyesi tarafından spor lisesi, beden eğitimi ve spor yüksek okulları bölümlerine hazırlanan öğrencilere yönelik her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenleyeceği ücretsiz hazırlık kursları başladı.

Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Semra Güneş, yüksek bir katılımın beklendiği bu yılki hazırlık kurslarına şu ana kadar yüzü aşkın öğrenci başvurduğunu söyledi. Batman Belediyesi Sosyal Yardım işleri Müdürlüğü ve 1955 Batman Belediyespor tarafından yürütülen spor lisesi, beden eğitimi ve spor yüksek okulları bölümlerine hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlene ücretsiz hazırlık kursları başladı. Batman Belediyesi bu yılki hazırlık kurslarında da yine birçok Batmanlı genci üniversitelerin ve spor liselerinin ilgili  bölümlerine yerleştirmeyi hedefliyor.  Bu yıl çok sayıda başvuru beklediklerini dile getiren Belediye Eşbaşkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediyespor kulübü Eşbaşkanı Semra Güneş “Önceki yıl düzenlendiğimiz hazırlık kurslarına katılan Deneyimli antrenörler nezaretinde çalışan öğrencilerimizin büyük bölümü çeşitli üniversitelere yerleşti. Bu yıl ki hedefimiz önceki yılın başarı oranını geçmek ve aynı başarıyı spor liselerine giriş sınavlarında da elde etmek olacaktır. Bu kurslarımızda asıl amacımız eşit koşullarda sınava hazırlanma imkanı bulamayan gençlere yardımcı olmak ve üniversiteli olma hayallerini gerçekleştirmelerini sağlamaktır. Batman Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin yanında olacağız” şeklinde konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=