Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol Mersin'de tarih yazdı

29 Mart 2016, 18:53 - Okunma: 1460

26- 27 Mart tarihleri arasında Mersin’de yapılan Türkiye Yıldızlar Serbest Stil Güreş grup müsabakalarında Petrolspor Güreş Takımı aldığı başarılarla adeta tarih yazdı.

Mersin’de yapılan müsabakalarda rakiplerini minderde tek tek geçen sporculardan 54 kiloda Numan Pekince 1., 50 kiloda Emre Tuncer 2., 46 kiloda Muhammed Gök 2. ve 46 kiloda Kenan Songur ile Yunus Tataş 3. Olarak büyük başarı elde etti. Aynı tarihlerde Şanlıurfa’da yapılan yıldızlar okullar arası güreş müsabakalarında Petrolsporlu güreşçilerin oluşturduğu takımlar, müsabakalarda 3 birincilik, 1 ikincilik ve 4 sporcu da üçüncülük elde etti. Güreş müsabakalarında sporcuların aldıkları başarıları tebrik eden TP Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, “Son yıllarda salon sporlarında Batmanlı sporcu kardeşlerimle aldığımız başarılar aşikardır. Mersin ve Şanlıurfa’da yapılan Türkiye güreş turnuvalarında büyük başarı örneği gösteren Petrolsporlu güreşçiler ve antrenör Halil İbrahim Kay’ı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=