Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batmanlı engelli gencin zaferi

21 Mart 2016, 23:51 - Okunma: 1605

İşitme engelli M. Burak Ekinci 19-20 Mart tarihlerinde Ankara’da yapılan Engelli Türkiye Taekwon-do şampiyonasında ikincilik kazanarak Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Batman Bahçelievler Gençlik Spor Kulübü 58 Kilo sporcusu Burak, zorlu rakiplerini geride bırakarak Türkiye’yi Dünya’da temsil edecek. İşitme Engelli Batmanlı Burak, Türkiye ikincisi olduğu müsabaka sonrası Dünya Şampiyonasında da Türkiye adına ringe çıkacak.
Antrenör Şükrü Şakar; “İşitme engelli sporcumuz Burak 8 yıldır kulübümüzde spora devam etmektedir. Çok önemli bir müsabaka olan Ankara seçmeleri için kesintisiz 1 yıldan beridir sıkı bir çalışma yapan bu şampiyon kardeşimiz Temmuz ayında Türkiye’nin ev sahipliğini yapacağı Dünya Şampiyonasına katılacaktır. Samsun’da yapılacak olan bu müsabaka için gerek sporcum Burak ve gerekse şahsım elimizden geleni ortaya koymak için canla başla çalışacağız” dedi. İl Temsilcisi Habip Çelik ise, “Son zamanlarda Batmanlı sporcular, Taekwondo branşında gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında birçok başarıya imza attı. Bunlar antrenörlerin ve sporcuların özverili çalışmaları ile spor il müdürlüğünün destekleri sayesinde gerçekleşmiştir” diye konuştu. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=