Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Kızlardan futbol dersi

14 Mart 2016, 18:24 - Okunma: 1907

Batman Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okullar Arası Futbol Turnuvasında gol bile yemeyen Kozluk Kız YİBO’nun Yıldız Kızlar Futbol Takımı Turnuvanın namağlup Şampiyonu oldu.

Geçtiğimiz sezon ile birlikte son iki yılın il şampiyonu olan Kozluk Kız YİBO, hiç yenilgi görmemesinin yanında, gol yememesi ile de rakiplerinin korkusu olmayı başardı.  Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğünün Batman okulları arasında düzenlediği Spor müsabakalarına ilçeden katılan tek takım olan Kozluk Kız YİBO takımı, oynadığı 4 karşılaşmayı gol yemeden kazanarak turnuvanın Şampiyonu oldu.
19 Mayıs ortaokulunu 4-0, Belde ortaokulunu 3 -0, Necat Nasıroğlu ortaokulunu 1-0 yenen Kozluk Kız YİBO, Finalde de Atatürk ortaokulunu 1- 0 yenerek turnuvayı birincilikle tamamladı. Son iki yılın Şampiyon takımını okulunda ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Yaşa ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilgiye Pala, başarılı olan öğrencileri ve Beden eğitimi öğretmeni Necibullah Doğan´ı tebrik ederek takıma şampiyonluk kupasını takdim ettiler. Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Kız YİBO’nun Beden Eğitimi Öğretmeni Necibullah Doğan, “İlçemize bu gururu yaşatan takımıma çok teşekkür ediyorum. Bileklerinin hakkıyla turnuvadan şampiyonlukla ayrıldılar. 6-8 Nisan Tarihlerinde ilimizi Elazığ’da oynanacak olan bölge şampiyonasında temsil edeceğiz. Umarım takımımız daha güzel başarılara imza atacaktır” dedi. Takım kaptanı ve golcüsü olan Hilal Acar, turnuvada gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 4 Golle turnuvanın gol kralı olan Hilal, kritik maçlarda takımını adeta sırtlayan oyuncu oldu. Hiç Beraberlik ve mağlubiyet almayan Kız YİBO, kalesini de gole kapatarak müthiş bir performans sergiledi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=