Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Spor Lisesi başarıya doymuyor

06 Mart 2016, 23:18 - Okunma: 1509

Batman Spor Lisesi öğrencileri güreş grekoromen stilde Türkiye derecesi elde ederken, voleybolda ise Kız ve Erkek Takımları bölge şampiyonu oldular.

Gençler GüreşTürkiye Şampiyonasında dereceye giren Batman Spor Lisesi öğrencileri ülkemizi ‘Dünya Şampiyonası’nda temsil edecekler. Okul idaresinden yapılan açıklamada; “Bartın İlinde düzenlenen Gençler Güreş Türkiye Şampiyonasında Grekoromen Stilde öğrencilerimiz 46 kilo da Muhammed Gök Türkiye İkincisi, 50 kilo da Emre Tuncer Türkiye üçüncüsü ve 63 kilo da Ferhat Dalmış Türkiye beşincisi oldu. Türkiye Şampiyonasında dereceye giren öğrencilerimiz Trabzon İlinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılma hakkı elde etmişlerdir” denildi. Batman Spor Lisesi Genç Erkekler ve Genç Kızlar Voleybol Takımları Türkiye yarı final müsabakalarına katılacak. Okul idaresinden yapılan açıklamada; “Bitlis ilinde düzenlenen okullar arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar voleybol bölge müsabakalarında okulumuz takımları şampiyon olarak İlimizi Türkiye yarı finallerinde temsil etmeye hak kazanmıştır” denildi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=