Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Atletizm ilçe seçmeleri sürüyor

02 Mart 2016, 18:07 - Okunma: 1462

Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, ilçe seçmelerinin tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi liginde mücadele etmek için yoğun bir şekilde ilçe seçmeleri yapıldığı belirtildi.

1 Mart’ta Kozluk, 2 Mart’ta Gercüş, 3 Mart’ta Beşiri ve 4 Mart’ta ise Sason ilçesine gidecek olan İl Temsilciğinin yetenekli gençleri Atletizme kazandırma amacında olduğu açıklandı. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, “Yetenekli gençlerimizin tespiti ve arkasından kulüplere yönlendirmek amacıyla İl Temsilciliği olarak ilçelerimizde ve finali ise 07 Mart’ta ilimizde yapmayı planlamaktayız. Bu çerçevede çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürmektedir. Geçen sezon ilimizden yetenekli gençlerimizi tespit ettikten sonra Atletizm’e çok önem veren Petrolspor kulübümüze kanalize etmiştik. Atletizm Geliştirme projesi için ilçelerimizde taramalar yaptıktan sonra il finalini ise 7 Mart’ta Batman Batı Raman kampus alanı yolunda yapacağız. Şimdiden tüm katılımcılara başarılar dilerim dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=