Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Bu hakaretleri haketmedik’

01 Mart 2016, 00:01 - Okunma: 1586

Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, haftasonunda kentte oynanan 24 Erzincanspor maçında yaşananlarla ilgili basın toplantısı düzenledi.

 Bazı taraftarların kendisine yönelik küfürlerine tepki gösteren Başkan Gülmez, bu küfürleri hak etmediklerini belirterek, yasal süreç başlattıklarını ifade etti. Başkan Gülmez, “Yaşanan olaylar üzerine bu toplantıyı yapma lüzumu gördüm. 3 yıldır devraldığım takım için elimizden gelen herşeyi yaptık. Tribünlerden bana gelen ‘Başkan bahis mi oynadın’ sözleri ve aileme küfürler ettiler. Kulüp adını kullanarak hiçbir ihale almadım. Aksini iddia eden varsa mal varlığımı ona veririm. Biz küfür yiyecek hiçbirşeyi hak etmedik. Bu kulübü yönetebilecek biri varsa veririz tabi. Biz ve Batman halkı tatmin oacak, bunu yapabilecek biri varsa veririz. Sonuçta A:Ş: olan bir kulüp. Kulübün hiçbir geliri yok. Kimseye bize yardım etsin de demiyoruz. Verecek biri varsa yok da demedik. Yalnızca Limak’tan bir gelirimiz oldu. Taraftarın protestosu gayet doğaldır. Ama bana ve aileme küfür ederlerse gerekeni yaparım. Ne böyle bir seyirci istiyoruz, ne de böyle bir taraftar. Az sayıda da olsa bayan seyircilerimiz de oluyor. Bu küfürlerden ötürü onlar da terk etti maçı. Küfür edenler hakkında yasal süreç başlattık. Bunları tespit edip maçlara almayacağız.  Ben bu kulübe elimden geleni yapacağım. Mağlubiyete sevinen, ellerini ovuşturanların kursağında kalacak. Başarı için elimden geleni yapacağım” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=