Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Açan’dan ücretsiz fotoğrafçılık kursu

29 Şubat 2016, 23:41 - Okunma: 1451

Gençlik ve Kültür Evi bünyesinde, Batman Gençlik Evi Fotoğraf Kulübü eğitmeni ve TPAO çalışanlarından Hasan Açan, 2 Mart-14 Nisan tarihlerini kapsayan sürede ücretsiz fotoğraf kursu vereceklerini belirterek; “Atölyemizde verdiğimiz ücretsiz kurslarla Bin'den fazla kişi derneğimize ait DSLR makineleri ücretsiz kullanma imkânına sahip oldu.

Kurslarda fotoğrafçılığın temellerini, çekim tekniklerini, filtreler, kompozisyon, fotoğrafçılık terimleri ve birbirinden önemli konuların yanında yakın bölge ve civar il, ilçelere geziler yapılarak çekim teknikleri pekiştirilmektedir.  Fotoğrafçılık derslerimizle daha iyi fotoğraflar çekmenin inceliklerini öğrenmeye sizi de bekliyoruz. Kursiyerlerimiz atölyemize ait DSLR Fotoğraf makinelerini eğitim süresince ücretsiz kullanıyor ve kurs sonunda çektikleri başarılı fotoğrafları yine ücretsiz sergileme imkânına sahip oluyorlar. Eğitimlerimiz 25'er kişilik modern ve ferah atölyelerde projeksiyon cihazları eşliğinde verilecektir. Dersler her hafta Çarşamba ve Perşembe günlerinde 18.00-20.00 saatleri arasında Gençlik ve Kültür Evi (Sağlık mahallesi - Eski Tekel Binası) yapılacaktır” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=