Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Play Off’u zora soktular 1-3

28 Şubat 2016, 17:22 - Okunma: 1544

Sahasında lider Kastamonuspor’u devirdikten sonra ligin güçlü ekiplerinden Çorumspor’u da deplasmanda yenen Petrolspor, Play Off umudunu sürdürmek için sahasında ağırladığı Erzincanspor’a farklı yenilmekten kurtulamadı.

Son haftalarda ligin üst sıralarındaki takımlarla karşılaşan Petrolspor, sahasında ağırladığı 24 Erzincanspor’a 3-1 yenildi. Çok sayıda futbolseverin izlediği karşılaşmaya Petrolspor tutuk başladı. Oyunda üstünlüğü eline geçiren konuk ekip Erzincanspor 12. dakikada Petrolspor defansının hatasından faydalanan Burhan’ın golüyle öne geçti: 0-1. Oyunda ve skorda üstünlüğü eline geçiren Erzincanspor rahat futbolu ile dikkat çekerken, Petrolspor ise geliştirdiği ataklardan eli boş döndü. Erzincanspor’un daha istekli oynadığı dakikalarda ikinci gol geldi. 35. dakikada Ömer Serbest, topu kafa ile Petrolspor filelerine gönderirken, hayatının en rahat golünü kaydetti. Ve devre bu skorla neticelendi. Kırmızı-Beyazlılar ikinci yarıya farkı düşürmek için hızlı başlasa da kalesinde üçüncü golü gördü. 52. dakikada Erzincanspor’un sağ kanattan getirdiği topa iyi yükselen Sefa Yıldırım, topu filelerle 3. kez buluştu: 0-3. Bu dakikadan sonra defansını güçlendiren Erzincanspor Petrolspor ataklarını ceza sahası dışında keserek kontratakla 4. golü aradı. Petrolspor’un baskılı oyunu 90. dakikada kazanılan Penaltı atışıyla son buldu. Penaltı atışını kullanan Habip Uzun skoru belirledi. 3-1.

 

Hakemler: Yalçın Taşkınfurat ***, Yunus Taşkın ***, Tunay Ateş ***
Petrolspor: Süleyman *, Ramazan * (Dk. 45 Taner *), Süleyman *, Onur *, Sebahattin *, Müslüm *, Muhammed *, Tolga *, Okan *, Samet *, Veysel * (Dk. 63 Habip **)
24 Erzincanspor: Bilal ***, Enver ** (Dk. 80 Murat **), Ömer ***, Safa ***, Enes ***, Alper ***, Oğuz ***, Burhan *** (Dk. 87 Zeynel *), Mikail ***, Yasin ***, Sedat *** (Dk. 70 Okan ***)
Goller: Dk. 12 Burhan, Dk. 37 Ömer, Dk. 52 Sefa (24 Erzincan), Dk. 90 Habip (Petrolspor)
Sarı Kartlar: Bilal, Burhan (24 Erzincan)

******
Toplu sonuçlar
Manavgatspor 0 - 0 İskenderunspor
Bergama Belediyespor 1 – 3 Çorum Belediyespor
Sandıklıspor 2 – 1 Niğde Belediyespor
Çine Madranspor 0 – 2 Bayburt Grup Özel İdare
Çatalcaspor 0 – 1 Gölcükspor
Dardanelspor 0 – 1 Darıca Gençlerbirliği
Van BBSK 1 – 2 Kastamonuspor
Tavşanlı – Beylerbeyi (Yarıda kaldı)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=