Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


CHP’li adaylardan örnek davranış

18 Mayıs 2015, 23:21 - Okunma: 3838

Cumhuriyet Halk Partisi Batman Milletvekili adayları HDP ve HÜDA-PAR seçim lokalini ziyaret etti. CHP Milletvekili adayları Celal Ayhan, Ahmet Durmaz, Kemal Demir, Memduh Doğru, İl Başkanı Adnan Yaşar ile parti üyeleri, ziyaret ettikleri HDP ve HÜDA-PAR seçim lokalinde başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan İl Başkanı Adanan Yaşar, barış ve kardeşliğin sağlanması için parti olarak çalıştıklarını belirterek, üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Kürt sorunun çözümü için CHP’nin önemli rol üstlendiğini ifade eden Yaşar, “Biz konuştuğumuzda hakaret olarak kabul edilip ifadeye çağrılıyoruz. Biz düşüncelerimizi ifade ediyoruz bu suç mu? Bundan birkaç gün önce Parti Meclis Üyemiz Hüseyin Yaşar, Roboski olayı ile ilgili bir açıklama yaptı. Bu açıklamalarından dolayı ifadeye çağrıldı. Burada hukuk ve özgürlükten bahsetmek mümkün değil” diye konuştu. HDP’ye yapılan saldırılar hakkında da konuşan Yaşar, bu olayları kabul etmediklerini, sorumluların bulunması gerektiğini de sözlerine ekledi. Ziyarette Milletvekili adayları da yapılan saldırıları kınadıkların belirterek, konun takipçileri olacaklarını dile getirdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Hüda Par’ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök, önce..
Hür Dava Partisi Batman İl Teşkilatı, destekledikleri bağımsız aday Aydın G..
HDP’nin Batman milletvekili adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Aca..
Batman’da AK Parti’nin seçim otobüsüne yapılan silahlı saldırıya bir tepki ..
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Celal Ayhan, Ahmet Durmaz, Me..
Seçim çalışmalarına ilçelerden esnaf gezileri ile devam eden Saadet Partisi..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=