Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Spor Lisesi’nden bir başarı daha!

26 Şubat 2016, 17:23 - Okunma: 2127

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen okullar arası Skeç Yarışması’nda Batman Spor Lisesi birinci olarak ilimizi Şanlıurfa’da yapılacak olan elemelerde temsil edecek.

Yeni Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan Skeç Yarışması’nda sosyal sorumluluk projesi kapsamında ailenin önemini konu edinen Spor Lisesi’nin skeci birinci olurken, TED Koleji ikinci ve Petrol Lisesi ise üçüncü oldu. Öğrencilerin spor faaliyetleri dışında sanatsal faaliyetler ile de gelişmesi adına böyle bir etkinlik hazırladıklarını ifade eden Spor Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni ve aynı zamanda Skeç Yönetmeni Zülal Kavas Sakar, “Okulumuz bünyesindeki öğrencilerimiz sporcu gençlerden oluşuyor. Bizler öğrencilerimizin sadece spor alanında değil, sanatsal ve kültürel etkinliklerle de gelişimini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Özverili çalışma sonrasında ise başarı kendiliğinden geliyor” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=