Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


HASTANEDE ‘VIP’ ASANSÖR DÖNEMİ (!)

18 Ekim 2022, 16:11 - Okunma: 763

Her gün yüzlerce hastanın ziyaret ettiği Batman İluh Devlet Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınları üst katlara çıkmak için dakikalarca asansör bekliyor.

Hastanede var olan iki asansörden birisinin sadece yemekhane ve idari birim arasında çalışması tepkilere neden oluyor.
ASANSÖR GİRİŞLERİ HASTA SEDYELERİYLE KAPATILDI…
Yetersiz olan asansörlere bir çare bulunmasını isteyen vatandaşlar, Sağlık İl Müdürünü göreve davet ettiler. Hastanede bulunan iki asansörden sadece birinin hastalara tahsis edildiğini belirten vatandaşlar, “İluh Devlet hastanesinde bulunan asansörlerden bir tanesi idari personel, yemekhane hizmeti, malzeme taşıma gibi durumlarda kullanılıyor. Ayrıca kat aralarında durmuyor. Zaten her kat arasındaki asansör girişlerinin önüne oturma bankları, hasta sedyeleriyle set çekilmiş vaziyette. Hastalar, yaşlılar, engelliler kuyrukta bekliyorlar. Biz de mecburen diğer asansörü kullanmak zorunda kalıyoruz” dediler.
“ÇİFTE STANDARTLIK SONA ERDİRİLSİN”
İluh Devlet hastanesinde günlük hasta sayısının yüksek olduğunu belirten vatandaşlar, “Hastanede büyük bir hasta sirkülasyonu var. Bu hareketliliği sadece bir tane asansör karşılayamıyor. Asansörün yemekhaneye özel, adeta VIP asansör gibi kullanılması ne derece insani? Bu sıkıntıların aşılması için diğer asansörün de vatandaşların hizmetine sunulması gerekiyor. Bu konuda Sağılık İl Müdürünü göreve davet ediyoruz. Hastanede yapılan bu çifte standartlık sona erdirilsin” diye konuştular. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=