Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


KOÇYİĞİT, SEVENLERİYLE BULUŞTU

18 Ekim 2022, 16:08 - Okunma: 302

Batman Valiliği ve Batman Belediyesi iş birliğiyle bu yıl 5'ncisi düzenlenen kitap fuarı etkinlikleri çerçevesinde Yeşilçam sinemasının usta ismi Hülya Koçyiğit, sinema ve kitapseverlerle buluştu.


Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz ve Batman Belediye Başkan yardımcısı Metin Gürbüz tarafından çiçeklerle karşılanan sinema yıldızı Koçyiğit, insanların sevgisini hak edebilmek için çok çalıştığını belirtti. Koçyiğit, “Batman Valiliği ve Batman Belediyesinin hazırladığı 5 yıldır devam eden kitap fuarına seve seve geldim. Burada gördüğüm sevgiyi, ilgiyi gerçekten beni çok mutlu etti ve çok duygulandırdı" dedi.
 “BATMAN’A İLK GELİŞİM DEĞİL”
Batman’a ilk gelişinin olmadığını, daha önce gelip gördüğü şehrin edebiyata, kültüre ve sanata ilgi göstermesinin kendisini çok çok mutlu ettiğini belirten Koçyiğit, “Bu kadar gencin kitap sevgisinin olması, sinema sevgisinin olması beni çok duygulandırdı. Öylesine bir cennet ülkemiz var ki, doğusu, güneyi, kuzeyi fark etmez. Her bir yöresi birbirinden güzel. Daha önce Siirt, Batman, Mardin, Van, Türkiye’nin her yerine gitmiş gezmiş insanım. Dolayısıyla gençlerin özelikle üniversite gençlerin ülkenin her bir köşesini gezmesini tavsiye ediyorum. Gezerek, görerek çok daha fazla fikir sahibi olacaksınız bu güzel ülkemizde” ifadelerini kullandı.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=