Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


NİHAT HATİPOĞLU'NA SEVGİ SELİ

16 Ekim 2022, 14:43 - Okunma: 367

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarına Türkiye'nin olduğu kadar yurt dışından da yoğun izleyici kitlesi bulunan İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Batmanlı sevenleriyle biraraya geldi.


Batman Valiliği yanında bulunan söyleşi köşesinde binlerce takipçi ve seveniyle biraraya gelen Hatipoğlu, Batmanlıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
“SİZ GENÇLERİ SEVİYORUZ”
Yarının geleceği olan gençlerin dinine, vatanına, ailesine hayırlı bireyler olması gerektiğini ifade eden Hatipoğlu: "Siz gençleri seviyoruz. Son derece akıllı, aklı başında gençlersiniz. Ne yaptığınızı biliyorsunuz. Türkiye'nin sizin gibi aklı başında, terbiyeli, onurlu geleceğe güvenle bakan gençlere ihtiyacı var.  Sizlerle gurur duyuyorum. Çocuklar, hiç umudunuzu kırmayın tamam mı? Çalışın. Bu ülke sizin olacak İnşallah. Sizlere emanet edeceğiz ve inşallah güzel günler göreceksiniz. Allah sizlere ailelerinizle birlikte güzel bir hayat nasip etsin. Bu ülkeyi çok sevin. Ülke değerlerine saygılı davranın. Babanıza, annenize, öğretmenlerinize karşı saygılı davranın ve ibadetinizi de sağlıklı bedenle yapmayı ihmal etmeyin. Anlamasanız bile kitapların içeriklerine bakın, gözden geçirin;  çünkü Allah'ın ve Peygamberimizin ilk emri ‘oku’dur.”dedi. Sevenleriyle birlikte dua eden Hatipoğlu,  özellikle gençlerin ilgi odağı olurken, vatandaşlar da o anları cep telefonlarına kaydederek ölümsüzleştirdiler.  Haber-  Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=