Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Mezopotamya Otel’den Petrolspor’a moral yemeği

13 Ekim 2022, 20:47 - Okunma: 846

Batman Petrolspor kafilesi zorlu Ankaraspor maçı öncesi Mezopotamya Otel’de ağırlandı.

Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı yemekte birliktelik mesajı verildi. Batman’ın modern ve prestijli otellerinden olan Mezopotamya, Petrolspor kafilesini moral yemeğinde ağırladı. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, bazı yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı yemekte birlik ve beraberlik mesajı verildi.
 Her zaman Petrolspor’un yanında olduklarını belirten Otel  Genel Müdürü Nevzat Çelik, “Takımımızın yanında olduğumuzu göstermek ve  moral olsun diye  kendilerini yemekte ağırladık. Her ne kadar Petrolspor takımı bazı maçlarda yenilmiş olsa de takımımızın bu sene şampiyonluğa doğru gideceğine inanıyorum. İyi bir hocamız,  iyi bir yönetim, teknik heyet ve futbolcu topluluğumuz var. Ayrıca desteğini her koşulda esirgemeyen, güçlü bir taraftar kitlemiz  var.  Hep birlikte elbirliğiyle takımımıza destek vermeye devam edeceğiz. Küskünlük ve dargınlıkların olmaması için elimizden geleni yapacağız.  Buradan tüm halkımıza sesleniyoruz:  Batman halkının takımına her zaman  lduğu gibi sahip çıkmasını rica ediyoruz. Umudumuz takımımızın bu sene  mücadele ettiği 2.ligde şampiyon olmasıdır” dedi.Haber-Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=