Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


KİTAP FUARI AÇILIYOR

13 Ekim 2022, 17:27 - Okunma: 780

Katılımı ve içeriği açısından Batman’ın en prestijli organizasyonları arasında yer alan Batman Kitap Fuarı’nın 5’ncisi yarın saat 14.00’te yapılacak resmi açılışla birlikte kitapseverlere kapılarını açıyor.


40 BİN HEDİYE ÇEKİ DAĞITILACAK…
“Batman’da açılan 5 milyon sayfa” mottosuyla açılacak kitap fuarı 14-23 Ekim tarihlerini kapsayacak şekilde toplam 10 gün sürecek.  Batman Valiliği ve Batman Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Batman 5. Kitap Fuarı’na saygın yayınevleriyle birlikte,  edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda tanınmış isim katılıyor.  Batman Valiliğince mektupla fuara davet edilen öğrencilerin fuara gelebilmesi için belediye otobüsleri ücretsiz servis hizmeti sunacak. Vali Canalp, öğrencilerin ücretsiz kitap alabilmeleri için öğrencilere dağıtılan hediye çeki uygulamasının bu yıl da devam edeceğini belirtti.  Vali Canalp, “Geçen yıl 800 bin liralık hediye çeki dağıtıldı. Bu yıl 1 milyon 200 bin lira değerinde 30’ar liralık 40 bin hediye çeki dağıtılacak” dedi.
ŞAHİN VE HATİPOĞLU,  SEVENLERİYLE BULUŞUYOR…
100’ün üzerinde saygın yayınevinin binlerce değişik eserle katıldığı 10 günlük fuar süresince Batman’da adeta ünlüler geçidi yaşanacak. Türkiye ve farklı ülkelerden edebiyat, kültür, sanat, iletişim, bilim ve düşünce dünyasının usta kalemleri Batman’ın misafiri olacak. Yarın kitapseverlere kapılarını açacak olan fuarın ilk gününde gazeteci-yazar Zafer Şahin saat 15.00’de, Türk akademisyen ve ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’da saat 17.00’de fuar alanında birer söyleşi yaparak sevenleriyle bir araya gelecek.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=