Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


MANZARA AYNI!

13 Ekim 2022, 17:24 - Okunma: 589

Karayolundan hızla geçen araçlara aldırış etmeyen öğrenciler bir yandan yürüyerek evlerine yetişmeye çalışırken bir yandan onları bindirecek bir araç bulmak için otostop çekiyorlar.


Batman-Hasankeyf karayolu üzerinde Binatlı köyüne yakın Batman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi girişine önlem almasını isteyen öğrenci velileri; “Okul çıkışlarında işlek yolda her an görünmez bir kaza olabilir. Bu konuyu yerel medya sürekli gündemde tutmasına rağmen maalesef yetkililer duyarsız. Bir facia yaşanmadan bu yola önlem alınması gerekiyor” uyarısında bulundular. Araçların vızır vızır geçtiği yolda herhangi bir güvenlik önleminin olmadığı yoldan geçen öğrenciler adeta ölüm yolunda ilerliyorlar.  Öğrenci velileri, bu yolda bir an önce kaldırımların inşa edilmesini istediler.  Okullar bölgesinden her gün binlerce öğrencinin yoldan geçtiğini kaydeden öğrenci velileri, “Burası gerçekten bir ölüm yolu. Koskoca yolda kaldırım yok. Öğrenciler, vatandaşlar orta yerde araçların vızır vızır geçtiği yerden geçmek zorunda kalıyorlar. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? “ diye tepki gösterdiler.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=